Start sæsonen rigtigt med et nyt par støvler!


Ingen af de tre store virksomheder, adidas, Nike, og Puma spildte tid og udgav allerede deres hovedkollektioner af sko forud for den travle sæson. At vælge det rigtige fodtøj kan blive ret overvældende, derfor har vi lavet en enkel oversigt over de mest populære modeller for at hjælpe dig med at få det perfekte par!

Nike Lucent Pack

Mercurial 

Nye Mercurials fik et hastighedsboost i form af den helt nye fodboldspecifikke Zoom Air-teknologi. For første gang har Nike implementeret deres berømte støddæmpningssystem i en fodboldstøvle. Ved hjælp af lufttryk absorberer Zoom Air stød, tilføjer et dejligt lille rebound til dit skridt og hjælper dig med at være hurtigere end nogensinde. Vapoposite+ er den opdaterede version af støvlens overdel. Dette gribende mesh, der er specielt designet til Mercurials, sikrer din fod og giver god kontrol over bolden. Nike Zoom Mercurial er de perfekte støvler til hurtige angribere eller enhver, der ønsker at have fremragende kontrol ved høje hastigheder.

Køb Mercurial

Phantom

Nike Phantom GT2 har et friskt nyt design med forhøjet mønster. Med aflevering og skud i tankerne, sikrer den gribende tekstur af overdelen, at du får et rent slag med eller uden spin. Phantom GT2 er et godt valg, hvis du kan lide barfodsfølelsen på banen.

Køb Phantom GT2

Tiempo

Dem, der foretrækker den gamle læderstøvle, vil rette deres opmærksomhed mod den nye Nike Tiempo Legend 9. Ved at gå tilbage til sine rødder, har Nike har virkelig forenklet den nye model af Tiempo sammenlignet med dens forgænger Nike Tiempo Legend 8. Støvlen gør læder til det vigtigste materiale igen, den er næsten perfekt for alle, der søger en fodboldstøvle i læder.

Køb Tiempo 9

adidas Game Data Pack

X Speedportal 

Denne Rick and Morty-inspirerede støvle handler om hastighed. Med en opdateret Speedframe 2.0 for bedre trækkraft, Speedskin 2.0 for en letvægtsstruktur og forbedret kontakt med bolden henvender den sig til spillere, der leder efter en ekstrem let støvle og positioner, hvor hastigheden betyder mest.

Buy X Speedportal

Predator Edge

Det er tydeligt ved første øjekast, at Adidas Predator Edge er inspireret af de gamle Predators fra et par år siden. Da den er lidt mere robust end de fleste fodboldstøvler i dag, er den overraskende et godt valg for forsvarsspillere. På den anden side gør det berømte gribende Zone Skin-materiale den til den ideelle støvle til langskudstagere og power strikers.

Buy Predator Edge

Copa Sense

Copa Sense er et fantastisk par for alle, der leder efter en støvle med både læder og syntetiske materialer. Pakket ind af et fremragende behageligt læder ved forfoden med ekstra polstring og skum nedenunder for sømløs berøring og tættere fornemmelse af bolden, syntetisk ved midtfodsområdet for at gøre den lettere og Sensepoder bagpå til at udfylde hullerne ved hælområdet for den perfekte fit. Copa Sense er en fantastisk allrounder, uanset hvilken position du spiller.

Buy Copa Sense

Puma Fastest pack6820Puma har oplevet noget af en genoplivning, når det kommer til fodboldudstyr. De har bragt spændende innovationer til spillet og på det seneste lavet en af de bedste fodboldstøvler på markedet. Deres seneste kollektion, Puma Fastest Pack, byder på to linjer, FUTURE  og ULTRA.

FUTURE

Puma FUTURE 1.4 er absolut en af de mest unikke støvler, vi har set. Dens kompressionsbåndteknologi kaldet FUZIONFIT+ omslutter din fod tæt og sikrer, at du er godt låst fast, når du spurter og drejer, også selvom du beslutter dig for at bruge dem uden snørebånd. Avancerede creator-zoner på forfodsområdet gør det meget nemmere at kontrollere bolden, og at skyde bolden føles mere behageligt og tilfredsstillende end med de tidligere modeller. Båret af PSG's stjerne Neymar, er Puma FUTURE 1.4 de perfekte støvler til en kreativ spiller.

Buy Future 1.4

ULTRA

Den nye Puma ULTRA Ultimate er den letteste fodboldstøvle på markedet, der kun vejer 160 gram. Den er hovedsageligt fokuseret på hastighed og bruger en ny SPEEDPLATE-ydersål til trækkraft på næste niveau. Dernæst kommer en overdel i ULTRAWEAVE-stof for at reducere vægten og samtidig bevare dens holdbarhed. Hvis du leder efter komfortable støvler, der er så lette som muligt, er Puma ULTRA Ultimate måske noget for dig.

Køb ULTRA

At vælge de rigtige støvler kan være afgørende for din komfort på banen og den ønskede følelse på bolden. Har vi hjulpet dig med at vælge? Tjek vores butik for at se alle kollektionerne og måske endda dem, vi ikke nævnte!