Køb nu og betal senere med Klarna.

Betal smartere med Klarna

Vi er stolte over at kunne meddele dig, at du nu kan shoppe med Klarna!

Shopping med Klarna er smoooth

Uanset hvordan du shopper, skal betalingen være let som en brise. Med Klarna kan du betale på flere forskellige måder, så du kan vælge den måde, der passer lige præcis til dig.

Køb nu. Betal senere

Med ”Få først, betal senere” får du dine varer hjem først, hvor du har op til 30 dage at betale for de varer, du vil beholde. Er der noget, der går galt, er du desuden omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge ind via Klarna-appen for at se og håndtere alle fakturaer. Du kan f.eks. betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.

Sådan handler du med Klarna

Trin 1

Tilføj vare(r) til din kurv og gå til kassen.

Trin 2

Vælg Klarna ved kassen for at betale for dit køb, som du vil.

Trin 3

Administrér dine bestillinger og betalinger i Klarna-appen.

Bliv smoooth

Det er dig, der shopper. Så det er dig, der vælger, hvordan du vil betale. Få den shoppingoplevelse du fortjener med den nye og forbedrede Klarna app.

Google Play App Store

Sikker og smart

Shopping er sjovt, men det skal også være sikkert. Uanset, hvor du handler med Klarna, kan du altid sætte din faktura på pause, hvis der er noget, der går galt.

FAQ

Uanset hvilken tid på døgnet, du får problemer, så sidder Klarna klar på chatten og hjælper dig med at finde løsningen. Døgnet rundt. 24/7. Begynd med at logge ind i Klarna-appen, eller klik her.

Hvad er en faktura?

Faktura er en sikker og smart betalingsløsning på nettet, hvor du betaler for dine varer efter levering. Betalingsfristen afhænger af, hvilken webshop du gerne vil handle hos, men det er som regel 30 dage. Du kan finde alle betalingsoplysninger på det vedlagte girokort på fakturaen.

Om Klarna

Klarna blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at gøre en ende på dårlige erfaringer med usikker nethandel. I dag er virksomheden en af Europas største banker – kendt for enkle, sikre og smoooth betalingsløsninger, som giver kunderne en god oplevelse, uden skuffelser.

Klarna, der er repræsenteret på 17 markeder og drives af over 3500 medarbejdere, opfylder behovet for 90 millioner forbrugere og 250.000 butikker. Virksomheden tilbyder direkte betalinger, mulighed for at betale efter levering og afbetalingssystemer med blot ét enkelt klik. Det giver en smoooth købsoplevelse og forbrugerne mulighed for at betale, hvornår og hvordan de vil.

https://www.klarna.com/dk/om-os/