FINAL SALE – Min. 25% rabat på udvalgte varer KØB NU

HOPIJPIJPJPIJBedste billige fodboldstøvler

At bruge over 2000kr på et par fodboldstøvler er ikke for alle. Ikke alle af os har topambitioner; for os, spillere i de lokale divisioner og søndagsligaer, vil der helt sikkert være billigere, pålidelige støvler, der holder og bringer os komfortabelt og sikkert til slutfløjtet og kampens afslutning.

Desværre viser firmaer os gentagne gange, at kvaliteten af deres billigere fodboldstøvler ligger markant under de dyreste versioner. Når vi tester to forskellige (billigere og dyrere) versioner af den samme model af fodboldstøvler, opdager vi ofte, at de ikke har noget til fælles.

Derfor besluttede vi at teste billigere versioner af velkendte modeller for dig for at hjælpe dig med at vælge et par støvler, der ikke vil ødelægge dig økonomisk og hjælpe dig med din præstation.

1) adidas COPA Sense.3

For at starte listen ud har vi også de billigste fodboldstøvler fra hele listen. COPA Sense.3 var behagelige fra første brug, tåområdet er pænt polstret og passer til foden. Forsiden er beklædt med blødt kalveskind for at hjælpe dig med at føle bolden. Derudover har sålen og piggene samme layout som deres dyrere version. Du kan ikke rigtig gå galt med adidas COPA Sense.3, hvis du leder efter støvler fra den billigste prisklasse.

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

Fra det første kig er det tydeligt, at Nike Premier III er inspireret af fortidens støvler, og det er det eneste fuldlæderpar på vores liste. Når det er sagt, får du utrolig værdi for pengene i et par Nike Premier III. For under 1100 kr kan du få kængurulæderstøvler af høj kvalitet, som er svære at finde i andre par i samme prisklasse. Læderet garanterer også en fantastisk komfort og et fantastisk touch. Hvis du leder efter en fodboldstøvle i fuld læder, der har lignende materialer og teknologi som elitemodeller, men som koster halvdelen af prisen, er Nike Premier III måske noget for dig.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

Adidas Predator Edge.2 fodboldstøvler er et glimrende bevis på, at de billigere versioner af de dyreste modeller ikke altid er væsentligt dårligere. Deres Zone Skin gummikontaktzoner er lavet af samme materiale som deres dyrere søskende. Selvom de ikke er så store og fremtrædende, udfører de arbejdet næsten identisk. Derudover er deres overdel lidt tyndere og mere fleksibel, hvilket mange spillere kan værdsætte som en fordel frem for en negativ. Når alt kommer til alt, hvis du altid har ønsket at prøve, hvordan det er at have Predators, men du ikke vil bruge 2800 kr på den dyrere version, adidas Predator Edge.2 er sandsynligvis det, du leder efter.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro

Den billigere version af Ultra-modellen fik ikke så stor en nedgradering, som det er kutyme for speedsko. Ultralet konstruktion med mindre vægt end elitemodeller fra adidas og Nike, fremragende knopgreb og materiale, der ligner den dyreste version, Puma Ultra Ultimate. Hvis du vil øge din hastighed til det maksimale og samtidig spare penge, er Puma Ultra Pro en no-brainer.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.4

Sidst på vores liste har vi Puma Future 2.3, en model båret af det brasilianske fænomen Neymar. For næsten 700 kr mindre får du fodboldstøvler, der næsten ikke kan skelnes fra den dyreste version. Ja, du finder ikke al teknologien inkluderet i den bedste version, men de er stadig utrolig behagelige, berøringen på bolden er fremragende, og det strikkede materiale i vristområdet vikler sig flot rundt om foden og føles premium, noget vi ville ikke forvente af en støvle til en billigere pris. Samlet set er disse et fantastisk par støvler, der helt sikkert vil få dig til at føle, at du spiller i eliteversionerne for mange flere penge.

Puma Future 2.3

Det kan være svært at vælge billigere fodboldstøvler, så vi håber, at denne oversigt over vores mest populære lavere versioner har hjulpet dig med dit køb. Har du allerede valgt nogle?