Gratis fodboldgave ved køb over 1100/1500 kr -- days --:--:-- Jeg vil gerne have en gave

De bedste fodboldstøvler fra 2022

2022 har bragt os en række fremragende fodboldstøvler til spillere på alle niveauer. Fra professionelle fodboldspillere til entusiastiske amatører er der modeller på markedet, som ikke kun giver fremragende komfort og holdbarhed, men også stil og kan præstere på banen. Her er nogle af de bedste fodboldstøvler fra 2022, som du bør overveje, når du vælger dit nye fodtøj til sæsonen.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 'Kylian Mbappé'

KMSom næsten hvert år har Nike Mercurial sin plads på listen over de bedste fodboldstøvler i år. Nike har bestemt ikke sparet på innovationen i Vapor 15 og Superfly 9. Den nye overdel med Vaporposite+ teknologi giver en let og tilpas støtte, mens den specielle Zoom Air-sål har en god "bounce-back" effekt. Knoppernes trækkraft tilføjer derudover en mulighed for hurtige retningsskift. Disse støvler er også designet med spillerkomfort i tankerne, med en udtagelig indersål for nem vedligeholdelse og en blød sål for en behagelig pasform. Nike Mercurial Vapor 15 er klart en af vores favorit støvler fra 2022.

New Balance Furon v7 'Headline Taker'

oooDen nok største overraskelse i fodboldstøvleverdenen for os var modellerne fra New Balance. Furon v7-modellen glædede os med sin syntetiske overdel af høj kvalitet, som næsten efterligner læderets egenskaber. “Off-center” snøringen forbedrer kontakten med bolden ved skud, og den fremragende pasformskonstruktion omslutter benet perfekt.

PUMA Future Z 1.4 NJR 'Dream Chaser''

www Vi har rost Puma Future Z 1.4 fodboldstøvlerne i et stykke tid nu, da de er nogle af de bedst tilpassede støvler nogensinde. Smart snøringssystem og kompressionsbånd omkring vristen pakker sig perfekt om foden og garanterer en fantastisk kontakt med bolden. Vores favoritkombination var den, som Neymar Jr. brugte ved VM i Qatar - inspireret af hans "Dream Chaser"-tatovering.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 ''CR7''

www Nike Zoom Mercurial-silhuetten fra Nike Zoom Mercurial fik flere attraktive designs i 2022. Disse støvler dedikeret udelukkende til Madeira-fænomenet er en hyldest til Portugal og dets ikoniske azulejo fliser. Se de eksklusive CR7-fodboldstøvler: CR7 football boots.

Mizuno Alpha

wwwDet japanske mærke Mizuno præsenterede sine første syntetiske fodboldstøvler i slutningen af 2022, og de skuffede os bestemt ikke. Fra det første kig kan man se, at Mizuno virkelig går op i kvalitet og ikke har tænkt sig at skære hjørner. Mizuno Alpha er ekstra let, komfortabel og giver en fantastisk boldberøring. Selvom Mizuno Alpha er den første støvle af sin slags fra de japanske mestre, så er den uden tvivl på vores liste over de bedste støvler fra det forgangne år. Du finder en anden version af Mizuno Alpha; her.

adidas Predator Edge 94+ FG

wwDe største støvlefanatikere har sikkert allerede opdaget, at udseendet på disse støvler er taget fra adidas Predator 94-modellen. Predator Edge 94+ overbeviste os primært pga sin bløde læderoverdel, som er en drastisk forbedring i forhold til de syntetiske materialer, der blev brugt i den klassiske version af Predator Edge.

 

Nike Tiempo Legend IX ''Made In Italy''

wwwLæder af førsteklasses kvalitet, eksklusiv produktion i Montebelluna, Italien, og samme design som Pirlos VM-vinderstøvler fra 2006, hvad er der mere at sige? Ethvert hold har brug for sin midtbane-maestro, og disse støvler er lavet lige til dem.

PUMA Ultra Ultimate 'Dazzle' 

wwwDen anden model fra Puma er primært fokuseret på én funktion - FART. De letteste fodboldstøvler på markedet med kun 160 gram overraskede os helt sikkert med deres komfort, hvor selv spillere med en høj vrist vil være tilfredse. Med en tynd overdel af ULTRAWEAVE-materiale er berøringen på bolden næsten som at være barfodet. Puma Ultra Ultimate er et par fremragende støvler, hvis du er på udkig efter en kvalitets “speedstøvle”, billigere end konkurrenterne.

adidas X Speedportal ''Leyenda''

wwwPå listen kan vi ikke udelade de fodboldstøvler, der var med ved fødslen af det historiske øjeblik under den største fodboldturnering i det forgangne år. adidas X Speedportal Leyenda-fodboldstøvlerne ledsagede den argentinske stjerne Lionel Messi ved VM i Qatar og løftede det mest værdifulde trofæ med ham. Tjek alle Messi's støvler ud: Her.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 ''Retro''

wwwDen tredje og sidste colorway af Nike Zoom Mercurial på vores liste er inspireret af Air Zoom Mercurial VT-modellen fra 2002, som brasilianeren Ronaldo spillede i, i sine bedste år.

Nike Phantom GT 2 Elite DF FG 'Generation Pack'

www En af årets bedste støvler var Nike Phantom GT2 Elite-modellen. Disse fodboldstøvler kan prale af innovative teknologier, der øger præcisionen og kraften i hvert spark. De har et forhøjet mønster på overdelen, der giver god grebs-fornemmelse på bolden, så du nemt kan dreje og ændre løberetning med bolden. Vi kan anbefale Nike Phantom GT2 til kreative spillere eller til enhver anden, der foretrækker kontrol frem for alt andet.

New Balance Tekela v4 Pro FG 'Headline Taker'

wwwNew Balance fik en anden omtale på vores liste. Tekela v4 er et par meget oversete støvler, men de er måske de bedste støvler i det forgangne år uden snørebånd. I den seneste tid har vi haft svært ved at finde et par snørebånds-løse fodboldstøvler, som vores fødder ikke ville "glide" i. New Balance Tekela v4 håndterede dette problem fantastisk. Overdelen er lavet af syntetisk materiale af høj kvalitet, og det elastiske materiale på vristen, som er stærkt og fleksibelt, vil holde dine fødder godt fast i støvlen. Når du har taget Tekela v4 på, vil du føle, at du ikke rigtig har brug for snørebånd længere.

adidas Predator Absolute

www2022 var præget af flere “hype-drops”, og mange af dem havde en klar retro-inspiration. adidas Predator Absolute var ingen undtagelse. Disse gyldne støvler blev første gang set ved VM i 2006 på Zinedine Zidane, som også sluttede sin karriere i dem. Vi misunder bare stille og roligt dem, der formåede at få disse skønheder i tide.

 

Hvilke fodboldstøvler var dine favoritter? Vi har stadig mange af de førnævnte par på lager, så tøv ikke med at skaffe mindst ét par til dig selv! Der er for det meste tale om limited editions, så lagrene er meget begrænsede!